Kurzy výroby sýrů

Kurzy jsou určeny pro všechny zájemce a začínající sýraře, kteří se chtějí naučit a sami si vyzkoušet výrobu sýrů v domácích podmínkách. 
Naučíte se správné sýrařské postupy výroby od zaočkování mléka až po finální produkt, včetně výpočtu síly syřidla a dávkování dle množství mléka a doby sýření.


KURZY DLE VÝBĚRU :
JEDNODENNÍ  KURZ                                                  1 600,-Kč    

DVOUDENNÍ KURZ   (Út-St)                                      2 300,-KČ   Nyní v akci -20%
VÍKENDOVÝ  KURZ                                                      2 500,-Kč    Nyní v akci -20%
DVOUDENNÍ SKUPINOVÝ KURZ (až 6 osob)     9 500,-Kč   VÝHODNÁ CENA !!! 
SPECIÁLNĚ ZAMĚŘENÉ KURZY
- informace a cena uvedeny v dané kategorii
     

Jak objednat
Pro účast na kterémkoliv z kurzů je nutno vytvořit rezervaci výběrem z volných míst u vypsaných termínů v     ROZVRHU AKCÍ

Máte-li slevový poukaz či zakoupený voucher uveďte jeho kód do příslušného pole (slevy nelze kombinovat nebo uplatnit na kurzy zakoupené v akci  - SLEVOMAT a SKUPINOVÝ KURZ). Při uplatnění voucheru od Slevomatu bude rezervace napevno potvrzena po jeho ověření, při uplatnění slevového poukazu bude sleva (10-15%, dle počtu osob) započtena v zálohové faktuře.
V případě úhrady kurzovného je nutno platbu provést do 7 dnů, při nedodržení stanovené lhůty bude rezervace zrušena.

  • Termíny po celý rok, dle zájmu a dostatečného počtu účastníků.
  • Kurzy budou probíhat v prostorech vybavené malé domácí sýrárny.
  • Maximální kapacita kurzu 6 osob (nízký počet účastníků zaručuje prostor pro individuální přístup i komfortnější získávání praktických technologických dovedností jednotlivců přímým zapojením do výroby)
  • Možnost domluvy individuálních termínů 

   Náplň kurzu :
-  skladování a úprava mléka, jeho ošetřování a vhodnost zpracování na mléčné produkty
-  pasterované a nepasterované mléko, vlastnosti a vliv na výrobu sýrů
-  mlékárenské kultury, očkování mléka
-  teploty, sýření
-  krájení sýřeniny, dohřívání, prokysávání
-  solení, lisování, zrání 

 V CENĚ KURZU: 

  • občerstvení během celého kurzu  (káva, čaj, voda)
  • možnost přespání (2 pokoje v podkroví) 
  • parkování 
  • receptury na vyráběné produkty + skripta se základními sýrařskými postupy
  • vystavení certifikátu o absolvování kurzu
  • sleva 10-15% na na jakýkoliv další kurz či pořádanou akci (přenosná i na jiné osoby)

    S sebou budete potřebovat přezůvky do sýrárny, nádobu na solný nálev (potřebný k omývání hrudky), láhev na syrovátku, krabici, box či sáčky na jednotlivé výrobky, vhodnou tašku či přepravku k převozu hotových výrobků.


    Ubytování a stravování  v okolí  - výběr z místních ubytovacích a stravovacích zařízení, (širší okolí do 20km -Slavkov u Brna, Vyškov, Rousínov, Kyjov).
    Možnost stravování v několika restauracích v blízkém okolí nebo lze objednat dovoz z místní pizzerie. Nakoupit lze v Penny či Coopu.

Storno podmínky a další viz  smluvní a obchodní podmínky


Doba konání: 
Jednodenní kurz
:                Víkendový (dvoudenní) kurz:       

  9:00 - cca 17:00                       sobota: 10:00 - cca 19:00               Přestávka na oběd  
                                                        neděle:   9:00 - cca 15:00                     - 1 hodina              


Místo konání kurzu:
Družstevní 201            Mapa
685 01 Bučovice         kontakt :  +420 771 770 870


 

 

 

 

 

 

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.