O KURZECH - INFORMACE

Kurzy jsou určeny pro všechny zájemce a začínající sýraře, kteří se chtějí naučit a sami si vyzkoušet výrobu sýrů v domácích podmínkách.
Naučíte se správné sýrařské postupy výroby od zaočkování mléka až po finální  produkt, včetně výpočtu síly syřidla a dávkování dle množství mléka a doby sýření.
Výroba z čerstvého mléka (kravského či kozího, dle momentální dostupnosti).
Hotové výrobky si i odvezete.

CENA KURZŮ :
> JEDNODENNÍ  KURZ - 1 600,-Kč  
(Termín po individuální dohodě) 
> VÍKENDOVÝ KURZ + SKUPINOVÉ SLEVY
      CENA ZA 1 OSOBU DLE POČTU REZERVOVANÝCH MÍST (ušetříte až 6000,-Kč)
      1= 2500,-Kč / 2 =2300,-Kč / 3 =2100,-Kč /  4 =1900,-Kč / 5 =1700,-Kč / 6 =1500,-Kč
> SPECIÁLNĚ ZAMĚŘENÉ KURZY - informace a cena uvedeny v dané kategorii 

  • Termíny od října do dubna, dle zájmu a dostatečného počtu účastníků.
  • Kurzy budou probíhat v prostorech vybavené malé domácí sýrárny.
  • Maximální kapacita kurzu 6 osob (nízký počet účastníků zaručuje prostor pro individuální přístup i komfortnější získávání praktických technologických dovedností jednotlivců přímým zapojením do výroby)
  • Možnost domluvy individuálních termínů 


Jak objednat
Pro účast na kterémkoliv z kurzů je nutno vytvořit rezervaci výběrem z volných míst u vypsaných termínů v

                                         ROZVRHU AKCÍ                                      
                                             kliknutím otevřete                                          

UPLATNĚNÍ SLEVY A PLATBA:
Máte-li slevový poukaz či zakoupený voucher uveďte jeho kód do příslušného pole.
- Při uplatnění voucheru od Slevomatu bude rezervace napevno potvrzena po jeho ověření.
- Při uplatnění slevového kuponu bude po zadání kódu sleva započtena v zálohové faktuře.
- Pro skupinovou slevu uveďte při rezervaci do políčka SLEVOVÝ KUPON/SKUPINOVÁ SLEVA číslici dle počtu rezervovaných míst (příklad: objednané množství=3, v políčku skupinové slevy uvedete tedy také 3). sleva - 3x400,-Kč bude následně zohledněna v zálohové faktuře.  
V případě úhrady kurzovného je nutno platbu provést do 7 dnů, při nedodržení stanovené lhůty bude rezervace zrušena.

   Náplň kurzu :
-  skladování a úprava mléka, jeho ošetřování a vhodnost zpracování na mléčné produkty
-  pasterované a nepasterované mléko, vlastnosti a vliv na výrobu sýrů
-  mlékárenské kultury, očkování mléka
-  teploty, sýření
-  krájení sýřeniny, dohřívání, prokysávání
-  solení, lisování, zrání 

 V CENĚ KURZU: 

  • občerstvení během celého kurzu  (káva, čaj, voda) 
  • parkování 
  • receptury na vyráběné produkty + skripta se základními sýrařskými postupy
  • vystavení certifikátu o absolvování kurzu
  • sleva na jakýkoliv další kurz či pořádanou akci (přenosná i na jiné osoby)

    S sebou budete potřebovat přezůvky do sýrárny, nádobu na solný nálev (potřebný k omývání hrudky), láhev na syrovátku, krabici, box či sáčky na jednotlivé výrobky, vhodnou tašku či přepravku k převozu hotových výrobků.


    Ubytování a stravování  ve městě   - výběr z místních ubytovacích a stravovacích zařízení 
    (širší okolí do 20km -Slavkov u Brna, Vyškov, Rousínov, Kyjov).
    Možnost stravování v několika restauracích v blízkém okolí nebo lze objednat dovoz z místní pizzerie.     Nakoupit lze v Penny či Coopu.

Storno podmínky a další viz  smluvní a obchodní podmínky


Doba konání: 
Jednodenní kurz
:                Víkendový (dvoudenní) kurz:       

  9:00 - cca 17:00                       sobota: 10:00 - cca 18:00               Přestávka na oběd  
                                                        neděle:   9:00 - cca 14:00                     - 1 hodina              


Místo konání kurzu:
Družstevní 201            Mapa
685 01 Bučovice         kontakt :  +420 771 770 870


 

 

 

 

 

 

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.