Víkendový kurz

 

 MÍSTO KONÁNÍ
                                      

  Komenského 211, Bučovice     MAPA                        
  mapa provozov.        
                   

Vypsané termíny:
 
 
(
obsazeno* /rezervace* /volná místa)
:
  
16.-17.3.OBSAZENO, 6.-7.4. (4-0-8), 20.-21.4. (3-0-9),
18.-19.5. (0-0-12)
*Konání víkendových kurzů je podmíněno účastí minimálně 5 osob (při nižší obsazenosti může být nabídnut náhradní termín)
*Rezervace je platná po dobu 5 dní. Neuhrazením kurzovného ve stanovené lhůtě propadá a místo je znovu volné.
 
Doba konání:    
1.den (sobota)      9.30 - cca 17.30 h. (Přestávka na oběd cca 1,5 hodiny) 
2.den (neděle)      9.30 - cca 13.30 h. 
        
Cena:  3 400,-Kč (pro již vystavené poukazy zůstává cena platná v době zakoupení)
Skupinová sleva   
  
15% od 4 osob /kód slevy S-42 890,-Kč za 1 osobu
20% od 8 osob /kód slevy S-8  = 2 720,-Kč za 1 osobu

Cena zahrnuje : 

  • občerstvení během celého kurzu  (káva, čaj, voda) 
  • suroviny a potřeby pro výrobu (mléko, syřidlo, mlékárenské kultury,...)
  • skripta se základními sýrařskými postupy včetně receptur na vyráběné produkty
  • vystavení certifikátu o absolvování kurzu
  • 7x odkapávací forma (60-300g) k vyrobeným sýrům 
  • hotové výrobky (min. 1kg/os.)
  • SÝRAŘSKÝ BALÍČEK v hodnotě 200-400,-Kč (viz podmínky)



                          >> REZERVOVAT TERMÍN <<   

                                                                         

parenica1  Diplom1
Naše výrobky z kurzů byly úspěšné i v soutěžích


Co si vyrobíte :
- JOGURT typu Hollandia
- JUNKET - rychlý dezert s konzistencí pudingu
- TVAROH 
- ČERSTVÝ SÝR (Farmář)- přírodní i ochucený
- PRIMOSALE  - sicilský měkký sýr mléčné chuti 
- CAMEMBERT
- HALLOUMI - kyperský sýr vhodný na grilování
BALKÁNSKÝ SÝR 
- RICOTTA - syrovátkový sýr konzistence jemného tvarohu
KORBÁČKY, PARENICA A OŠTĚPEK
- MOZZARELLA
+ Solný nálev

ZAKOUPIT SI MŮŽETE SÝRAŘSKÉ POTŘEBY (výběr dle aktuální dostupnosti)

  • Syřidlo 
  • Chlorid vápenatý 
  • Mlékárenské kultury
  • Ampule na kultury 
  • Teploměr  
  • Injekční stříkačka 2ml, 5 ml
  • Formy na výrobu sýrů    
  • Perlan 42x48cm na filtrování mléka
  • Sýrařská plachetka (50x50, 90x90cm)
  • Teploměr
  • Mikrováha 0,01g
  • Zápisník domácího mlékaře
  • Publikace Domácí mlékař I. a II.
  • Mlékonoš

     

CO S SEBOU ??? 
Budete potřebovat nádobu na solný nálev, uzavírací láhev na syrovátku, sklenici s víčkem (150-200ml) na jogurt, plastový box (raději více menších) na jednotlivé výrobky a vhodnou tašku či přepravku k převozu hotových výrobků (pevné dno).