Víkendový kurz s balíčkem sýrařských potřeb



MÍSTO KONÁNÍ
bývalá budova Obchodní akademie (vstup bránou) MAPA
Po dobu probíhající rekonstrukce budovy je čas zahájení kurzu posunut v sobotu na 12.hodinu, kurz bude probíhat bez polední přestávky.
Vypsané termíny
(obsaz.* /rezerv.* /volná místa) :
18.-19.6.(3-1-4), 25.-26.6.(0-0-8)
Předpokládané termíny v září: 3.-4.9., 10.-11.9.
*Konání víkendových kurzů je podmíněno účastí minimálně 3 osob (při nižší obsazenosti bude nabídnut náhradní termín)
*Rezervace je platná po dobu 5 dní. Neuhrazením kurzovného ve stanovené lhůtě propadá a místo je znovu volné.
Doba konání:
1.den (sobota) 10.00 12.00 - cca 18.00 h. (Přestávka na oběd - cca 1,5 hodiny)
2.den (neděle) 10.00 - cca 14.00 h.
Cena:
2 900,-Kč V ceně balíček sýrařských potřeb v hodnotě 350,-Kč
Skupinová sleva 20-30%(bez sýrař. balíčku)
>> REZERVOVAT TERMÍN <<
Co si na kurzu vyrobíte :
- JOGURT typu Hollandia
- JUNKET - rychlý dezert s konzistencí pudingu
- TVAROH
- ČERSTVÝ SÝR (Farmář)- přírodní i ochucený
- PRIMOSALE - sicilský měkký sýr mléčné chuti
- CAMEMBERT
- HALLOUMI - kyperský sýr vhodný na grilování
-BALKÁNSKÝ SÝR
- RICOTTA - syrovátkový sýr konzistence jemného tvarohu
- KORBÁČKY, PARENICA A OŠTĚPEK
- MOZZARELLA
+ Solný nálev
V CENĚ KURZU:
- občerstvení během celého kurzu (káva, čaj, voda)
- suroviny a potřeby pro výrobu (mléko, syřidlo, mlékárenské kultury,...)
- skripta se základními sýrařskými postupy včetně receptur na vyráběné produkty
- vystavení certifikátu o absolvování kurzu
- hotové výrobky (cca 1kg/os.)
- balíček základních sýrařských potřeb dle vlastního výběru v hodnotě 350,-Kč
OMEZENÍ !!! Neplatí pro akční nabídky, zlevněné kurzy a při uplatnění voucherů, skupinové slevy nebo slevových dárkových poukazů
Dle aktuální dostupnosti- Syřidlo
- Chlorid vápenatý
- Teploměr
- Injekční stříkačka 2ml, 5 ml
- Formy na výrobu sýrů - 80-1000g
- Perlan 42x48cm na filtrování mléka
- Teploměr
- Mikrováha 0,01g
- Zápisník domácího mlékaře
- Publikace Domácí mlékař I. a II.
- Mlékárenské kultury
CO S SEBOU?
Budete potřebovat přezůvky do sýrárny, nádobu na solný nálev, uzavírací láhev na syrovátku, sklenici s víčkem (150-200ml) na jogurt, plastový box (raději více menších) na jednotlivé výrobky a vhodnou tašku či přepravku k převozu hotových výrobků (pevné dno).