Víkendový kurz
MÍSTO KONÁNÍ
Komenského 211, Bučovice → MAPA
Vypsané termíny:
(obsaz.* /rezerv.* /volná místa) :
9.-10.9.2023 (7-0-5) Podzimní termíny budou postupně přidávány od srpna
*Konání víkendových kurzů je podmíněno účastí minimálně 5 osob (při nižší obsazenosti může být nabídnut náhradní termín)
*Rezervace je platná po dobu 5 dní. Neuhrazením kurzovného ve stanovené lhůtě propadá a místo je znovu volné.
Doba konání:
1.den (sobota) 9.30 - cca 17.30 h. (Přestávka na oběd cca 1,5 hodiny)
2.den (neděle) 9.30 - cca 13.30 h.
Cena: 2 900,-Kč
V ceně SÝRAŘSKÝ BALÍČEK až do hodnoty 500,-Kč
Informace o získání nároku na balíček ZDE
Skupinová sleva (=bez balíčků)
15% od 4 osob /kód slevy S-4 /2 465,-Kč za 1 osobu
20% od 6 osob /kód slevy S-6 /2 320,-Kč za 1 osobu
>> REZERVOVAT TERMÍN <<
Naše výrobky z kurzů byly úspěšné i v soutěžích
Co si vyrobíte :
- JOGURT typu Hollandia
- JUNKET - rychlý dezert s konzistencí pudingu
- TVAROH
- ČERSTVÝ SÝR (Farmář)- přírodní i ochucený
- PRIMOSALE - sicilský měkký sýr mléčné chuti
- CAMEMBERT
- HALLOUMI - kyperský sýr vhodný na grilování
- BALKÁNSKÝ SÝR
- RICOTTA - syrovátkový sýr konzistence jemného tvarohu
- KORBÁČKY, PARENICA A OŠTĚPEK
- MOZZARELLA
+ Solný nálev
V CENĚ KURZU:
- občerstvení během celého kurzu (káva, čaj, voda)
- suroviny a potřeby pro výrobu (mléko, syřidlo, mlékárenské kultury,...)
- skripta se základními sýrařskými postupy včetně receptur na vyráběné produkty
- vystavení certifikátu o absolvování kurzu
- hotové výrobky (cca 1kg/os.)
ZAKOUPIT JE MOŽNO SÝRAŘSKÉ POTŘEBY (dle aktuální dostupnosti)- Syřidlo
- Chlorid vápenatý
- Mlékárenské kultury
- Ampule na kultury
- Teploměr
- Injekční stříkačka 2ml, 5 ml
- Formy na výrobu sýrů - 80-1000g
- Perlan 42x48cm na filtrování mléka
- Sýrařská plachetka (50x50, 90x90cm)
- Teploměr
- Mikrováha 0,01g
- Zápisník domácího mlékaře
- Publikace Domácí mlékař I. a II.
- Mlékonoš
CO S SEBOU?
Budete potřebovat nádobu na solný nálev, uzavírací láhev na syrovátku, sklenici s víčkem (150-200ml) na jogurt, plastový box (raději více menších) na jednotlivé výrobky a vhodnou tašku či přepravku k převozu hotových výrobků (pevné dno).