Odpolední kurz - ČERSTVÝ SÝR (FARMÁŘ), HALLOUMI, RICOTTA

 

Termíny: leden - květen 2020 jsou již vypsány v rozvrhu akcí
          červen - září 2020 budou vypsány od 1.4.2020 (výroba převážně z kozího mléka)
          říjen - prosinec 2020 budou vypsány v průběhu srpna 2020

DOBA KONÁNÍ KURZU: 
13.00- cca 17.00h. (ZÁŘÍ-BŘEZEN) 15.00- cca 19.00h. /DUBEN-SRPEN)

CENA:  1 200,-Kč  TIP: zúčastněte se kurzu s přáteli či rodinou a získejte slevu pro skupinu.
      

                       >> VÝBĚR TERMÍNU A REZERVACE <<


  • Co si sami vyrobíte: 
    -ČERSTVÝ SÝR - farmář (přírodní či ochucený)
      K ochucení jsou k dispozici směsi koření, případně si lze donést vlastní dle chuti - kmín, barevný pepř, bylinky, pažitka, česnek, ořechy, ...
    -HALLOUMI kyperský sýr na grilování 
    -RICOTTA italský syrovátkový sýr  

  • V ceně je zahrnuto:
    -občerstvení (káva, čaj, voda)
    -suroviny a potřeby pro výrobu (mléko, syřidlo, mlékárenské kultury, formičky)
    -hotové výrobky (cca 0,5 kg/os.)
    -receptury na vyráběné produkty+skripta se základními sýrařskými postupy

 
  • Řadit dle:
  • 2 položek celkem

Stránka 1/1

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.