Odpolední kurz - ČERSTVÝ SÝR (FARMÁŘ), PRIMOSALE, HALLOUMI, RICOTTA

MÍSTO KONÁNÍ 

bývalá budova Obchodní akademie (vstup bránou)  mapa

Opera Snímek_2020-10-07_153208_mapy.cz

VYPSANÉ TERMÍNY (volná místa):  28.9.(8)-st.svátek, 28.10.(8)-st.svátek, 17.11.(8)-st.svátek

DOBA KONÁNÍ:    13.00 - cca 17.00h. (ZÁŘÍ-BŘEZEN)
                           15.00 - cca 19.00h.  (DUBEN-SRPEN)

CENA:                        1 400,-Kč/ os.
Skupinová sleva:        od 4 osob 15%-KÓD SLEVY S-4 / od 6 osob 25%-KÓD SLEVY S-6

                       >> REZERVOVAT TERMÍN <<


  • Co si vyrobíte 
    -ČERSTVÝ SÝR (Farmář) - přírodní či ochucený
      K ochucení jsou k dispozici směsi koření, případně si lze donést vlastní dle chuti - kmín, barevný pepř, bylinky, pažitka, česnek, ořechy, ...
    -PRIMOSALE - sicilský měkký sýr mléčné chuti
    -HALLOUMI - kyperský sýr na grilování 
    -RICOTTA - syrovátkový sýr konzistence jemného tvarohu
     

  • V ceně je zahrnuto
    -občerstvení (káva, čaj, voda)
    -suroviny a potřeby pro výrobu (mléko, syřidlo, mlékárenské kultury)
    -hotové výrobky (cca 0,5 kg/os.)
    -receptury na vyráběné produkty + skripta se základními sýrařskými postupy
    -formy k odkapání sýrů, 4 ks 


    Možno přikoupit sýrařské potřeby
    Dle aktuální dostupnosti

    • Syřidlo 
    • Chlorid vápenatý  
    • Teploměr  
    • Injekční stříkačka 2ml, 5 ml
    • Formy na výrobu sýrů - 80-1000g   
    • Perlan 42x48cm na filtrování mléka
    • Teploměr
    • Mikrováha 0,01g
    • Zápisník domácího mlékaře
    • Publikace Domácí mlékař I. a II.
    • Mlékárenské kultury
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.