Odpolední kurz - ČERSTVÝ SÝR (FARMÁŘ), PRIMOSALE, HALLOUMI, RICOTTA

MÍSTO KONÁNÍ 

bývalá budova Obchodní akademie (vstup bránou)  mapa

Opera Snímek_2020-10-07_153208_mapy.czZMĚNA !!!

Z DŮVODU REKONSTRUKCE BUDOVY BUDE KONÁNÍ KURZŮ
PROBÍHAT V NEDĚLI A SE ZMĚNOU DOBY ZAHÁJENÍ A UKONČENÍ

VYPSANÉ TERMÍNY (volná místa):  
20.2.(8/8)

DOBA KONÁNÍ:   12.-16.h 
13.00 - cca 17.00h. (ZÁŘÍ-BŘEZEN)
15.00 - cca 19.00h.  (DUBEN-SRPEN)

CENA:                        
1 500,-Kč/ os. V ceně základní balíček (syřidlo 50ml+5 formiček na sýry)
Skupinová sleva 20-30%(bez balíčku)       

                                      >> REZERVOVAT TERMÍN <<


  • Co si vyrobíte 
    -ČERSTVÝ SÝR (Farmář) - přírodní či ochucený
      K ochucení jsou k dispozici směsi koření, případně si lze donést vlastní dle chuti - kmín, barevný pepř, bylinky, pažitka, česnek, ořechy, ...
    -PRIMOSALE - sicilský měkký sýr mléčné chuti
    -HALLOUMI - kyperský sýr na grilování 
    -RICOTTA - syrovátkový sýr konzistence jemného tvarohu

  • V ceně je zahrnuto
    -občerstvení (káva, čaj, voda)
    -suroviny a potřeby pro výrobu (mléko-min. 4l/os., syřidlo, mlékárenské kultury)
    -hotové výrobky (cca 500-600g/os.)
    -receptury na vyráběné produkty + skripta se základními sýrařskými postupy

    + Základní balíček SYŘIDLO 50ml + 5x forma (malá) k odkapávání sýrů  

    OMEZENÍ / Neplatí pro akční nabídky a zlevněné kurzy a při uplatnění voucherů nebo slevových dárkových kuponů

    Možno přikoupit další sýrařské potřeby
    Dle aktuální dostupnosti

  • Syřidlo 
  • Chlorid vápenatý  
  • Teploměr  
  • Injekční stříkačka 2ml, 5 ml
  • Formy na výrobu sýrů - 80-1000g   
  • Perlan 42x48cm na filtrování mléka
  • Teploměr
  • Mikrováha 0,01g
  • Zápisník domácího mlékaře
  • Publikace Domácí mlékař I. a II.
  • Mlékárenské kultury