Odpolední kurz - ČERSTVÝ SÝR (FARMÁŘ), PRIMOSALE, HALLOUMI, RICOTTA

MÍSTO KONÁNÍ 

Komenského 211, Bučovice  mapa

  vstup

VYPSANÉ TERMÍNY : 
(obsaz.* /rezerv.* /volná místa)
13.4.(1-0-12)

*
Konání kurzů je podmíněno účastí minimálně 3 osob (při nižší obsazenosti bude nabídnut náhradní termín)
*Rezervace je platná po dobu 5 dní. Neuhrazením kurzovného ve stanovené lhůtě propadá a místo je uvolněno

DOBA KONÁNÍ:  
12.00 - cca 16.00h. (ŘÍJEN-BŘEZEN)
14.00 - cca 18.00h. (DUBEN-ZÁŘÍ)

CENA:  1 600,-Kč 
Skupinová sleva
15% od 4 osob /kód slevy S-4 /1360,-Kč za 1 osobu
20% od 8 osob /kód slevy S-8 /1280,-Kč za 1 osobu
     

                                      >> REZERVOVAT TERMÍN <<


  • Co si vyrobíte 
    -ČERSTVÝ SÝR (Farmář) - přírodní či ochucený
      K ochucení jsou k dispozici směsi koření, případně si lze donést vlastní dle chuti - kmín, barevný pepř, bylinky, pažitka, česnek, ořechy, ...
    -PRIMOSALE - sicilský měkký sýr mléčné chuti
    -HALLOUMI - kyperský sýr na grilování 
    -RICOTTA - syrovátkový sýr konzistence jemného tvarohu

  • V ceně je zahrnuto
    -občerstvení (káva, čaj, voda)
    -suroviny a potřeby pro výrobu (mléko, syřidlo, mlékárenské kultury)
    -hotové výrobky (cca 500-600g/os.)
    -receptury na vyráběné produkty + skripta se základními sýrařskými postupy
    -5x forma (malá) k odkapávání sýrů  


    Možno zakoupit sýrařské potřeby
    Dle aktuální dostupnosti

  • Syřidlo 
  • Chlorid vápenatý  
  • Teploměr  
  • Injekční stříkačka 2ml, 5 ml
  • Formy na výrobu sýrů - 80-1000g   
  • Perlan 42x48cm na filtrování mléka
  • Teploměr
  • Mikrováha 0,01g
  • Zápisník domácího mlékaře
  • Publikace Domácí mlékař I. a II.
  • Mlékárenské kultury