Tažené sýry-korbáčky, parenica, oštěpek
MÍSTO KONÁNÍ
Komenského 211, 68501 Bučovice → mapa
Vypsané termíny:
(obsaz.* /rezerv.* /volná místa)
3.6.(5-0-7), 30.9. (0-0-12) Podzimní termíny budou postupně přidávány od srpna
*Konání kurzů je podmíněno účastí minimálně 4 osob (při nižší obsazenosti může být nabídnut náhradní termín)
*Rezervace je platná po dobu 5 dní. Neuhrazením kurzovného ve stanovené lhůtě propadá a místo je uvolněno.
Doba konání:
9.30-cca 17.30 h. (Přestávka na oběd - cca 2 hodiny)
Cena: 2 200,-Kč
Skupinová sleva
15% od 4 osob /kód slevy S-4 /1870,-Kč za 1 osobu
20% od 6 osob /kód slevy S-6 /1760,-Kč za 1 osobu
Naše výrobky z kurzů byly úspěšné i v soutěžích
Co si vyrobíte :
- solný nálev
- sýrové nitě, uzlíky, korbáčky, oštěpek, parenicu
- americkou mozzarellu
Co s sebou :
Uzavírací lahev na syrovátku a cokoliv, v čem si odvezete vaše výrobky.
V ceně kurzu:
- občerstvení během celého kurzu (káva, čaj, voda)
- suroviny a potřeby pro výrobu (mléko, syřidlo, mlékárenské kultury,...)
- receptury na vyráběné produkty + skripta se základními sýrařskými postupy
- vystavení certifikátu o absolvování kurzu
- hotové výrobky (cca 800g/os.)
Možno zakoupit sýrařské potřeby (dle aktuální dostupnosti)
- Syřidlo
- Chlorid vápenatý
- Mlékárenské kultury
- Teploměr
- Injekční stříkačka
- Ampule na kultury
- Formy na výrobu sýrů - 80-1000g
- Perlan 42x48cm na filtrování mléka
- Teploměr
- Mikrováha 0,01g
- Sýrařská plachetka (50x50, 90x90cm)
- Zápisník domácího mlékaře
- Publikace Domácí mlékař I. a II.
- Mlékonoš