Tažené sýry-korbáčky, parenica, oštěpek

P1000245   sýrvestr3

MÍSTO KONÁNÍ
Komenského 211, 68501 Bučovice   mapa

mapa provozov.        

     
Vypsané termíny
: 
(obsaz.* /rezerv.* /volná místa)
23.3.(11-0-1), 11.5. (5-0-7)
*
Konání kurzů je podmíněno účastí minimálně 4 osob (při nižší obsazenosti může být nabídnut náhradní termín)
*
Rezervace je platná po dobu 5 dní. Neuhrazením kurzovného ve stanovené lhůtě propadá a místo je uvolněno.

Doba konání:     
9.30-cca 17.30 h. (Přestávka na oběd - cca 2 hodiny)         

Cena: 2 500,- (pro již vystavené poukazy zůstává cena platná v době zakoupení)
Skupinová sleva
15% 
od 4 osob /kód slevy S-4 /2125,-Kč za 1 osobu
20% 
od 8 osob /kód slevy S-8 /2000,-Kč za 1 osobu
                          
  

>> REZERVOVAT TERMÍN <<

 parenica1  Diplom1

 Naše výrobky z kurzů byly úspěšné i v soutěžích


Co si vyrobíte :

- solný nálev
- sýrové nitě, uzlíky, korbáčky, oštěpek, parenicu
- americkou mozzarellu

Co s sebou :
Uzavírací lahev na syrovátku a cokoliv, v čem si odvezete vaše výrobky. 

V ceně kurzu: 

  • občerstvení během celého kurzu  (káva, čaj, voda) 
  • suroviny a potřeby pro výrobu (mléko, syřidlo, mlékárenské kultury,...)
  • receptury na vyráběné produkty + skripta se základními sýrařskými postupy
  • vystavení certifikátu o absolvování kurzu
  • hotové výrobky (cca 800-1000g/os.) 

 

Možno zakoupit sýrařské potřeby (dle aktuální dostupnosti)

  • Syřidlo 
  • Chlorid vápenatý 
  • Mlékárenské kultury
  • Teploměr  
  • Injekční stříkačka
  • Ampule na kultury 
  • Formy na výrobu sýrů - 80-1000g   
  • Perlan 42x48cm na filtrování mléka
  • Teploměr
  • Mikrováha 0,01g
  • Sýrařská plachetka (50x50, 90x90cm)
  • Zápisník domácího mlékaře
  • Publikace Domácí mlékař I. a II.
  • Mlékonoš