Dvoudenní-víkendový kurz

Doba konání :  1.den (sobota)  10.00 - cca 18.00 h.
                                2.den (neděle)    9.00 - cca 14.00 h.
                                                         
Termíny :           září 2018 - duben 2019


Cena :                  2500,-Kč
                             REZERVAČNÍ  ZÁLOHA - 1000,-    
                        + DOPLATEK 1500,-Kč před zahájením kurzu

NEPROPÁSNĚTE - NYNÍ  SLEVA  80% !!!
                    ZAREZERVUJTE SI KTERÝKOLIV Z VYPSANÝCH TERMÍNŮ                 
                    DO 31.8. A UHRADÍTE ZÁLOHU JEN  200,- !!!                

   >> VÝBĚR TERMÍNU A REZERVACE <<

PLATBA
:
   

Po rezervování termínu je nutno uhradit zálohu ve výši 1000,- (do 31.8. jen 200,-Kč !!!) za osobu nejpozději do 7 dnů.   
Údaje pro platbu jsou uvedeny u jednotlivých termínů v rozvrhu. Po přijetí platby obdržíte potvrzení účasti na kurzu emailem.
Neuhrazením zálohy ve stanovené lhůtě rezervace propadá.


Doplatek
kurzovného 1500,–Kč je nutno uhradit bankovním převodem nejpozději 7 dní před datem konání kurzu (platba musí být již připsána). Připomínku a výzvu k platbě obdržíte emailem cca 14 dní
před rezervovaným termínem.

        
-Změna již rezervovaného termínu je možná minimálně 7 dní před zahájením kurzu po dohodě s pořadatelem

UPLATNĚNÍ SLEVY NEBO VOUCHERU:
-Máte-li slevový poukaz či zakoupený voucher uveďte jeho kód do příslušného pole.
-Při uplatnění voucheru od Slevomatu bude sleva 
potvrzena po jeho ověření.     
-Po zadání kódu slevového poukazu bude sleva odečtena z úhrady zálohy. 
           

 Co si na kurzu vyrobíte :
- Jogurt typu Hollandia
- Junket - rychlý dezert s konzistencí pudingu
- Máslo 
- Tvaroh - v případě odstředění smetany na výrobu másla odtučněný
- Čerstvý sýr
- Camembert
- Hrudkový sýr - na výrobu brynzy
- Halloumi - kyperský sýr vhodný na grilování
- Ricotta - syrovátkový sýr konzistence jemného tvarohu
-
Korbáčky, případně parenica a oštěpek
- Mozzarella
-
Solný nálev

CO SI VZÍT S SEBOU?
Budete potřebovat přezůvky do sýrárny, nádobu na solný nálev, uzavírací láhev, plastový box (raději více) na jednotlivé výrobky a vhodnou tašku či přepravku k převozu hotových výrobků (pevné dno). 
             

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.