Dvoudenní, víkendový a skupinový kurz

Doba konání :  1.den (sobota)  10.00 - cca 19.00 h.
                                2.den (neděle)    9.00 - cca 15.00 h.
Cena :                  všední den   2 300,- Kč      nyní akce -20% (1 840,-Kč)
                                víkend           2 500,- Kč      nyní akce -20% (1 990,-Kč)
                                skupinový    9 500,- Kč (až pro 6 osob)

 Co si na kurzu vyrobíte :
- Jogurt typu Hollandia
- Junket - rychlý dezert s konzistencí pudingu
- Máslo 
- Tvaroh - v případě odstředění smetany na výrobu másla odtučněný
- Čerstvý sýr
- Camembert
- Hrudkový sýr - na výrobu brynzy
- Halloumi - kyperský sýr vhodný na grilování
- Ricotta - syrovátkový sýr konzistence jemného tvarohu
-
Korbáčky, případně parenica a oštěpek
- Mozzarella
-
Solný nálev
             

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.